PFO | SLAAPSTOORNISSEN | RAND 36
Home Samenwerkende slaapcentraLogin PatiŽntenLogin Professionals

Slaapstoornissen bij verstandelijk gehandicapten

Op initiatief van het Gouverneur Kremers Centrum in Maastricht functioneren in samenwerking met Radboud Universiteit Nijmegen, Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede en 's Heeren Loo Midden-Nederland op diverse plaatsen in Nederland expertise centra waar verstandelijk gehandicapten met slaapstoornissen onderzocht worden.

 Doelstelling:
A. Slaapstoornissen van verstandelijk gehandicapten zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen.
B. De gevolgen van slaapstoornissen, indien de slaapstoornissen nog aanwezig blijven ondanks optimale behandeling, zoveel mogelijk te beperken. Niet alleen voor de verstandelijk gehandicapte zelf, maar ook voor de ouders, groepsleiding en andere professionele opvoeders.
C. Middels wetenschappelijk verantwoorde publicaties ervoor te zorgen, dat zoveel mogelijk patiënten en hulpverleners kunnen profiteren van de opgedane ervaringen.

Werkwijze: Tijdens een dagdeel vinden, zoveel mogelijk via actuele protocollen, achtereenvolgens onderzoeken plaats door een Arts Verstandelijk Gehandicapten, orthopedagoog en slaapspecialist. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld, dat zoveel mogelijk in de woonomgeving van de verstandelijk gehandicapte uitgevoerd kan worden. Alle data worden vastgelegd in de database van het GKC, dat garant staat voor wetenschappelijke evaluatie

Aanmelding: Voor telefonische informatie én het maken van afspraken kunt u bellen met telefoonnummer (0318)593538 op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 9.30 en 12.00 uur.

HomePFO Systems B.V./ © 2005 - 2018Privacy verklaring