PFO SYSTEMS B.V. | SLAAPSTOORNISSEN | Welkom
Home Samenwerkende slaapcentraLogin Professionals

Welkom op de site van de Samenwerkende Nederlandse Slaapcentra

Meer dan 15% van de Nederlandse bevolking heeft met enige regelmaat last van slaapstoornissen. Slaapstoornissen omvatten een breed scala van problemen die samenhangen met slapen. Inslaapstoornissen bijvoorbeeld hebben veelal een andere oorzaak dan doorslaapstoornissen. En snurken is lang niet altijd het gevolg van 'op de rug slapen'.

Problemen met slapen? Vul de zelftest slaapstoornissen in, druk het resultaat af en ga er mee naar uw huisarts. Deze kan u verwijzen naar een van de deelnemende slaapcentra.

 

 
Heeft u de zelftest slaapstoornissen al een keer ingevuld, log dan in met onderstaande gegevens.
Login Electronisch Slaapdossier
Geboortedatum: - -
Uw ES nummer:
(Het volledige nummer, dus incl. 'ES' invullen)

OF
Uw patiŽntnummer:


Doe hier de zelftest slaapstoornissen

 

Vragenlijst snurken/ slaap apneu syndroom

 

Na het invullen van de vragenlijst wordt er automatisch een Electronisch Slaapdossier (ES) aangemaakt. U kunt dat dossier te allen tijde raadplegen en vragenlijsten invullen. Onthoudt u vooral het ES-nummer dat u na het invullen van ons ontvangt goed.

NB: Er worden niet automatisch gegevens naar een van de poliklinieken gestuurd. Wanneer u een afspraak wilt, moet u zelf even contact opnemen met de polikliniek van uw voorkeur.


U vindt hier een aantal mogelijkheden om uw slaapprobleem voor uzelf duidelijker te maken en informatie over voorkomen en behandelen van slaapproblemen.

   
     
     
   
  Voor meer informatie of opmerkingen over deze website:
pfo_management@icloud.com

Samenwerkende slaapcentra:

HomePFO Systems B.V./ © 2005 - 2020Privacy verklaringContact